Nyaralás, Csolnok, kígyóetetés
2016. augusztus 27. írta: herzogtamás

Nyaralás, Csolnok, kígyóetetés

A családdal öt napot Csolnokon töltöttem az augusztus 20-ai héten. Csolnok egy 3,4 ezer lakosú település Komárom-Esztergom megyében, Dorogtól néhány kilométerre. Pontosabban szólva nem is a faluban szálltunk meg, hanem az annak határában található Pollushof Panzióban. A panzió nagyon kedves, kellemes hely, az alagsorban esténként még mozitermet is üzemeltetnek. A panzió akváriumaiban és terráriumaiban roppant sok állat él, halak, teknősbékák, kígyók, rágcsálók. A ház egyik specialitása az esti kígyóetetés, amit senki sem kérdőjelezhet meg, hogy kiváló szabadidős-program a gyermekek számára, különösen lefekvés előtt nem sokkal.

pollushof.jpgA panzió madártávlatból

Kis kígyó fehér egeret, nagy kígyó fehér patkányt kap vacsorára. A kígyó megfojtja a rágcsálót, majd a fejétől kezdve egészben lenyeli. Az egyik terráriumban egy méretes szarvasbika méteres agancsa volt látható, amiről azonban sikerült kiderítenem, hogy nem a királypiton előző napi vacsorájának a maradéka. A szállásunkkal csak reggeli járt, de volt egy-két nap, amikor a panzió éttermében étkeztünk. A rendelést követően vártunk 10 percet, 20 percet, akár 30-at is a felszolgálásra. Hogy is van ez kérem szépen? Az odavalósi csúszó-mászó szisszent egyet, s már kapja is a vacsoráját, a fizető vendég meg csak ücsörögjön nyugodtan az ételére várva? :-)

kigyoetetes.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://herzogtamas.blog.hu/api/trackback/id/tr8011648604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása